Gastenboek !

Ik zou het heel erg leuk vinden als jullie in het gastenboek een stukje willen schrijven over wat jullie van mijn lekkernijen vinden!
Bedankt.
groetjes Claudia

9 Responses to Gastenboek !

 1. Bianca says:

  Geproefd heb ik jouw creaties nog niet..maar ik volg je wel…
  Je lekkernijen zien er zeer smakelijk uit…en ze worden met veel liefde bereid.

  je website ziet er ook goed uit…ga zo door.

  grtjs, Bianca

 2. Angelique says:

  Hoi Claudia,

  ik heb nog nooit iets van je geproefd :-), maar ik twijfel er niet aan dat alles wat je maakt heerlijk smaakt. Je creaties zijn in elk geval een lust voor het oog!
  Groet Angélique

 3. Agnieta Ravia says:

  Na lang zoeken en twijfelen vorig jaar toch gevraagd of je onze bruidstaart wilde maken. En gelukkig wilde je dat. Wat hebben we daar een hoop goede reacties op gehad toen en wat was ie mooi. Toen kwam de verjaardag van ons lieve meisje eraan en weer jou gevraagd om een mooie en lekkere taart te maken. Weer had je ons niet teleurgesteld. Ik volg al je creaties en vind het allemaal prachtig wat je maakt. Ook je actie voor pink ribbon is een fantastisch en smakelijk idee. Al met al ben je goed bezig en eind van het jaar komt er zeker weer eem taartbestelling. Ga zo door.

  X Agnieta

 4. Ans says:

  Hallo Claudia, hartelijk dank voor al die heerlijkheden die ik in perfecte staat per post heb ontvangen. Het ziet er allemaal heel erg verzorgd en smakelijk uit. Al een koek gegeten, was heerlijk. Zeker de moeite waard om de volgende keer met veel plezier weer een bestelling te doen. Zeker een aanrader. Hartelijk dank nogmaals. Ans.

 5. Nienke Vandemoortele - Reitsma says:

  Hoi Claudia,

  Meerdere malen heb je voor ons heerlijke creaties gemaakt. Naast het feit dat ze perfect smaken, zijn wij onder de indruk van de wijze waarop je de taarten en cup cakes vormgeeft en je precies onze wensen weet te realiseren. Op naar het volgende moment om met jouw lekkernijen een feestelijk moment te vieren!

  Dank 🙂
  Nienke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *